Hoe deactiveer of verwijder ik mijn account?
Open de accountdeactivering en lees de melding voordat je bevestigt.
Op deze pagina
Op het web
Open de accountactie
Kies Account deactiveren onder Mijn account Openen in Kinmu . De melding voor jouw situatie wordt geladen.
Lees de melding
Lees de gevolgen. Als laatste beheerder vul je elke gevraagde bedrijfsnaam in. Bij overeenkomende namen kun je bevestigen.
Bevestig je keuze
Kies Account deactiveren of Bedrijf sluiten en account deactiveren om bedrijven te sluiten. Na succesvolle verwerking eindigt je sessie.
In de app
Bevestig de accountactie
Open in de app Mijn account › Account verwijderen. Lees de melding, vul zo nodig de bedrijfsnamen in en gebruik de getoonde bevestiging. Daarna word je afgemeld.
Openen in Kinmu
Als je de optie niet ziet
- Verandert de beheerderssituatie tijdens het bevestigen, begin dan opnieuw.
- Je kunt het venster annuleren voordat je bevestigt.
Veelgestelde vragen
Worden alle gegevens meteen verwijderd?
Dat hangt af van de melding voor jouw account. “Je account en alle bijbehorende gegevens worden permanent verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.” “Je medewerkersprofiel wordt gedeactiveerd in alle bedrijven waar je deel van uitmaakt. Sommige van je gegevens kunnen worden bewaard zolang er een wettelijke verplichting bestaat om ze te bewaren. Je kunt weer inloggen als je een nieuwe uitnodiging van een bedrijf ontvangt.” “Je persoonsgegevens worden geanonimiseerd. Sommige gegevens kunnen worden bewaard zolang er een wettelijke verplichting bestaat.” Privacybeleid.
Wat als ik de laatste beheerder ben?
“Je bent de enige actieve beheerder van deze bedrijven. Door je account te verwijderen start ook hun sluiting. Er wordt niets direct vernietigd: de sluiting kan gedurende beperkte tijd via support worden teruggedraaid.” Privacybeleid.
Resultaat
Kinmu bevestigt de verwerking en meldt je af.
Kun je het niet vinden? Neem contact op